Safe Laser Kezelés

Safe Laser kezelés

vasA lézerfény biostimulációs hatása jótékony hatással van a keringési rendszerre mind helyileg, mind az egész szervezetre nézve.

Safe Laser  készülék helyi alkalmazásával elért eredmények: hámsérülések, horzsolások, herpesz, övsömör, pikkelysömör, felfekvések, égési és fagyási sérülések, ekcéma, bőrgyulladások, atópiás dermatitisz gyógyulását felgyorsítja, operáció utáni sebek esetén elősegíti a szövetek regenerációját, nem vagy csak nehezen gyógyuló sebek (pl. fekélyek) gyógyulását megindítja, sportsérülések utáni felépülést lerövidíti. (izomhúzódás, zúzódás, vérömleny…) Fül és hallójárat gyulladás gyógyulását elősegíti, fogfájást, fogíny sorvadást és gyulladást, fogíny vérzést nagymértékben csökkenti és a  száj nyálkahártya-sérüléseinek (pl. afta) gyógyulását felgyorsítja.

A Safe Laser 150 egy sokoldalú használatra tervezett lágy-lézer készülék, számos kiegészítővel. Bőrfelületre helyezve általános lézerként használható, sugárszűkítővel orrnyílás bevilágítására is alkalmas, száloptikával a fül és a száj kezelhető hatékonyan, kozmetikai kezelővel pedig speciális krémeket lehet hatékonyan a bőrbe juttatni.