Energy Klub

ENERGY KLUB

Az Energy növényi hatóanyagú bioinformációs készítményei a hiányok pótlásában, a szervezet harmonizálásában, méregtelenítésében, a hormonegyensúly beállításában egyediek és kiemelkedő hatékonyságúak. Vitaminok, ásványi anyagok, algák, növényi olajok, szappanok, samponok és finomkozmetikumok közül választhatók ki a panasz alapján a legmegfelelőbb készítmények.

Korunk „antibiotikus felelőtlenségének” eredményeképpen elszaporodó allergiás megbetegedések kezelésében, a kórokozók elleni küzdelemben is számíthatunk segítségre.  Egészségtudatos biokozmetikumok segítik a szépség és fiatalság megőrzését. A Zöld élelmiszerek biztosítják a belső szépség és egészség fenntartását. A különlegesen magas hatóanyag-tartalom ötvözve a fitoterápia, aromaterápia, kristályterápia, a hagyományos kínai orvoslás és a biorezonancia módszereivel a maximálishatást elérése érdekében: ez az Energy.

Díjmentes termékalkalmassági és termékválasztó méréseink segítenek a legmegfelelőbb harmonizáló/méregtelenítő pentagramm termék kiválasztásban.  Hajgyógyászatunk a klub tagjainak kedvezményesen – tagi áron – biztosítja a megvásárolni kívánt táplálékkiegészítő és biokozmetikai készítményeket. A Gynex, a Fytomineral, a Renol, a Probiosan, a Cytosan sokaknak bizonyított már. Gyakori kérdések a termékek használatával kapcsolatban.

Amennyiben szeretne klubtag lenni – ami számos kedvezménnyel jár – hívjon a 06-30/7545416 számon vagy írja le belépési szándékét emailben. Tanácsadói kalauzunkban megtalál minden fontos információt.

Az Energy társaság kínálatában olyan hatékony, kizárólag természetes készítményeket találhatnak, amelyeket szakértőink az ősi kínai orvostudomány alapelvei, illetőleg a fitoterápia, a homeopátia, a kristályterápia, a biorezonancia, valamint a pszichotronika legújabb ismeretei alapján állítottak össze. A cég alapkínálata a Pentagram © koncentrátumokból áll, amely termékek működésének alapelve a rendkívül hatékony Regeneráció a pentagramban módszerből indul ki. Az egészségvédelem és a betegségmegelőzés terén világújdonságról beszélhetünk. Öt készítmény az emberi szervezet öt részére hat, tehát az egészséghez vezető út öt lépcsőfokáról van szó.
A regeneráció a pentagramban készítményei koncentrátumok formájában belső használatra, valamint a Pentagram © infokozmetikájának alkalmazásával külső használatra is alkalmasak. A szóban forgó öt regeneráló krém a gyógynövény összetevőkön, a rendkívül hatékony anyagokon (többek között a liposzómákon, AHA savon, vitaminokon …) és bioinformációkon kívül a Podhajská forrásból származó energiadús ásványvizet is tartalmaz.  A Pentagram filozófiáját további kiegészítő készítmények hirdetik, ezek közül is jelenleg a tőzeg tartalmú termékek aratják a legnagyobb sikereket. A humátok a természet legtökéletesebb szubsztanciái, amelyek széles körben hatnak az emberi szervezetre, legyen szó akár betegséggyógyításról, akár a betegség kialakulásának megelőzésérő. Az Energy egyéb készítményei közé tartozó több összetevőjű kivonatok után az ún. sárkányvér a legnépszerűbb alkotóelem, amelyet az Energy termékei közül a Drags Imunban találunk meg. Az említett készítmény egyedülálló hatásokkal bír, csakúgy, mint a Fytominerál nevű termék, amely természetes, növényi eredetű kolloid-ásványokat tartalmaz.

Közkedvelt termékek közé tartoznak a bioinformációs fogkrémek is. Ezek alapösszetevője a Podhájská termálforrásból származó harmadkori tenger vize, amelyet speciális gyógynövény-elegy, valamint antibakteriális, vírusellenes, illetve gombaellenes hatású válogatott éterolaj-kompozíció gazdagít.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.