Hajritkulás

hair nice samponA Nice Hajgyógyászat tapasztalatai szerint a hajritkulás hátterében lehet emésztőrendszeri vagy hormonális rendellenesség egyaránt. A legfontosabb külső és belső ok pontos feltárása. Sajnálatos módon a tradicionális vizsgálati eredmények – vérkép, vizelet, ultrahang – nem adnak megfelelő információt, de ez természetesen nem jelent számunkra problémát, hiszen a skalpdiagnosztika/mikrokamerás hajvizsgálat és a műszeres informatív méréseink pontosan felfedik mind a külső, mind a belső rendellenességek okait. Lehetséges okok mindkét nemnél.

A hajgyógyászati stúdiónkat felkereső hölgyek nagy részének – műszeres méréssel alátámasztott – skalpdiagnózisunk szerint a gombák, baktériumok jelenléte a panaszok oka. A ritkuló/kopaszodó területek mutatják meg, hogy a szervezet mely része, mely szerv szorul segítségre.  Vannak esetek amikor csupán “táplálkozási hiba”  vagy anyagcserezavar áll a háttérben, amelyeket korrigálva – személyre szabott terápiával – a hajvesztési folyamat megállítható, illetve a haj mennyisége is visszaállítható. Kiderülhet vizsgálatainkon a belek gócos terhelése, felszívódási zavar, ételérzékenység, hormonális probléma, stb. Bővebben

0 JARVIS Icon
  • Üdvözöljük a Nicehajgyógyászat weboldalán
  • Újdonságunk az Őssejtes Hajerősítő Szérum  megvásárolható Webáruházunkban
  • Hajproblémák okainak feltárása és kezelése több mint 20 éve.
Karácsonyi Szünet
Kedves Látogatóink
2019.12.18 -ig leadott rendeléseket még idén postázzuk
(átutalás esetén csak az elutaltakat) .
2019.12.19 -től leadott rendeléseket rendszerünk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2019.01.02 -tól kezdjük meg.
Ez idő alatt stúdiónk is zárva tart.

Köszönjük megértésüket

Kellemes Ünnepeket Kívánunk
Nyári szünet
Kedves Látogatóink

2018.08.19 -tól 08.25 -ig stúdiónk zárva tart.
2018.08.15 után leadott rendeléseket webáruházunk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2018.08.26 -tól kezdjük meg.

Köszönjük megértésüket

Kedves Látogatónk!
Stúdiónk Október 1-én technikai okok miatt Zárva tart.
Megértését köszönjük.