Kezelések

90 perces kezelés 19.000.- Ft

Ez a komplex terápia segít visszafordítani az öregedés jeleit az arcon, egész testen és “mellékhatásként” megfiatalítja a lelket és a gondolkodást is. Több – önmagában is hatékony – módszer integrálásával azonnali eredményt láthatunk. Több szinten történő – holisztikus – hatásának köszönhetően már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, ha pedig több kezeléssel megajándékozzuk magunkat, tartós eredmény érhető el. Lényegesen több, mint egy kozmetikai kezelés.

60 perces kezelés 5.000.- Ft

Ez az elektromos árammal működő frekvenciakezelés a tapasztalatok szerint csökkenti a szervezetben található baktériumok, vírusok, gombák, paraziták  számát, aktiválja az immunrendszert és segíti a szervezet megtisztítását. A célzott frekvenciákkal finoman “maszírozhatók” a szerveink, aktiválhatók a folyamatok, javítható a sejtek depolarizáltsága. Stúdiónkban bármely időpontban kérhető a kezelés, valamint a készülék otthoni alkalmazásra is megvásárolható.

információs finomenergia-kezelés 3.000.- Ft

A panaszok az információs mezőben létrejövő eltérés következtében alakulnak ki. Az orgon sugárzót az emberi energiamező erősítésére ajánlja a gyártó. A készülék segítségével bejuttatott rezgésminták segíthetik a sejtek közti kommunikációt, helyes információkkal látják el a sejteket, a szerveket. Minden panasz – hajproblémák, hormonrendszeri, emésztő és mozgásszervi panaszok – kezelésében jó alapot nyújt ez a módszer.

Információs felmérés és kezelés: 10.000.-Ft

Ez a számítógépes módszer rámutat a panaszok azon lehetséges okaira, amelyek a tünetekből hagyományosan nem levezethetők. A CORE elemzés előnye, hogy már azt is jelzi, ha “csak” az energetikai egyensúly bomlott meg. A CORE kezelés az információs mezőben korrigálja a panaszok okait, vagyis ott, ahol létrejöttek azok. Előnye, hogy bármilyen módszerrel együtt alkalmazható, fájdalom- és mellékhatás-mentes szelíd módszer.

0 JARVIS Icon
  • Üdvözöljük a Nicehajgyógyászat weboldalán
  • Újdonságunk az Őssejtes Hajerősítő Szérum  megvásárolható Webáruházunkban
  • Hajproblémák okainak feltárása és kezelése több mint 20 éve.
Karácsonyi Szünet
Kedves Látogatóink
2019.12.18 -ig leadott rendeléseket még idén postázzuk
(átutalás esetén csak az elutaltakat) .
2019.12.19 -től leadott rendeléseket rendszerünk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2019.01.02 -tól kezdjük meg.
Ez idő alatt stúdiónk is zárva tart.

Köszönjük megértésüket

Kellemes Ünnepeket Kívánunk
Nyári szünet
Kedves Látogatóink

2018.08.19 -tól 08.25 -ig stúdiónk zárva tart.
2018.08.15 után leadott rendeléseket webáruházunk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2018.08.26 -tól kezdjük meg.

Köszönjük megértésüket

Kedves Látogatónk!
Stúdiónk Október 1-én technikai okok miatt Zárva tart.
Megértését köszönjük.