Kezelések

Havidíja 8.000.- Ft

Mit jelent a Virtuális Hajklinika? Mit nyújt Önnek és hogyan lehet részt venni a programban?  Milyen eredményeket várhat, ha naponta követi a Virtuális Hajklinika módszerajánlóit? Milyen feltételeknek kell megfelelnie, hogy felvételt nyerjen a Virtuális Hajklinikára? Egyedülálló módszerünk nemsokára  rendelkezésére áll. Kérem később térjen vissza ismét oldalunkra, hogy mielőbb élvezhesse a célzott, intenzív, mindenre kiterjedő terápiás javaslatainkat és holisztikus kezeléseinket otthonában. Amennyiben szeretne időben értesítést kapni a Virtuális Hajklinika megnyitásáról, kérem iratkozzon fel hírlevelünkre.

60 perces kezelés 5.000.- Ft

Ez az elektromos árammal működő frekvenciakezelés a tapasztalatok szerint csökkenti a szervezetben található baktériumok, vírusok, gombák, és paraziták  számát, ugyanakkor aktiválja az immunrendszert és segíti a szervezet megtisztítását. A célzott frekvenciákkal finoman “maszírozhatók” a szerveink, aktiválhatók a folyamatok, javítható a sejtek depolarizáltsága. Hatékonyságában gyengébb a rádióhullámú módszernél, azonban gyakrabban és több ideig végezhető a kezelés. Stúdiónkban bármely időpontban kérhető a kezelés, valamint a készülék otthoni alkalmazásra is megvásárolható az egész család egészségének megóvására.

információs finomenergia-kezelés 5.000.- Ft

A panaszok az információs mezőben létrejövő eltérés következtében alakulnak ki. Az orgon sugárzót az emberi energiamező erősítésére ajánlja a gyártó. A készülék segítségével bejuttatott rezgésminták segíthetik a sejtek közti kommunikációt, helyes információkkal látják el a sejteket, a szerveket. Minden panasz – hajproblémák, hormonrendszeri, emésztő és mozgásszervi panaszok – kezelésében jó alapot nyújt ez a módszer.

Információs felmérés és kezelés: 10.000.-Ft

Ez a számítógépes módszer rámutat a panaszok azon lehetséges okaira, amelyek a tünetekből hagyományosan nem levezethetők. A CORE elemzés előnye, hogy már azt is jelzi, ha “csak” az energetikai egyensúly bomlott meg. A CORE kezelés az információs mezőben korrigálja a panaszok okait, vagyis ott, ahol létrejöttek azok. Előnye, hogy bármilyen módszerrel együtt alkalmazható, fájdalom- és mellékhatás-mentes szelíd módszer.

0 JARVIS Icon
  • Üdvözöljük a Nicehajgyógyászat weboldalán
  • Újdonságunk az Őssejtes Hajerősítő Szérum  megvásárolható Webáruházunkban
  • Hajproblémák okainak feltárása és kezelése több mint 20 éve.
Karácsonyi Szünet
Kedves Látogatóink
2018.12.19 én leadott rendeléseket még idén postázzuk.
2018.12.21-től leadott rendeléseket rendszerünk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2019.01.03 -tól kezdjük meg.
Ez idő alatt stúdiónk is zárva tart.

Köszönjük megértésüket

Kellemes Ünnepeket Kívánunk
Nyári szünet
Kedves Látogatóink

2018.08.19 -tól 08.25 -ig stúdiónk zárva tart.
2018.08.15 után leadott rendeléseket webáruházunk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2018.08.26 -tól kezdjük meg.

Köszönjük megértésüket

Kedves Látogatónk!
Stúdiónk Október 1-én technikai okok miatt Zárva tart.
Megértését köszönjük.