Kezelések

90 perces kezelés 15.000.- Ft

Ez a komplex terápia segít visszafordítani az öregedés jeleit az arcon, egész testen és “mellékhatásként” megfiatalítja a lelket és a gondolkodást is. Több – önmagában is hatékony – módszer integrálásával azonnali eredményt láthatunk. Több szinten történő – holisztikus – hatásának köszönhetően már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, ha pedig több kezeléssel megajándékozzuk magunkat, tartós eredmény érhető el. Lényegesen több, mint egy kozmetikai kezelés.

60 perces kezelés 5.000.- Ft

Ez az elektromos árammal működő frekvenciakezelés a tapasztalatok szerint csökkenti a szervezetben található baktériumok, vírusok, gombák, paraziták  számát, aktiválja az immunrendszert és segíti a szervezet megtisztítását. A célzott frekvenciákkal finoman “maszírozhatók” a szerveink, aktiválhatók a folyamatok, javítható a sejtek depolarizáltsága. Stúdiónkban bármely időpontban kérhető a kezelés, valamint a készülék otthoni alkalmazásra is megvásárolható.

információs finomenergia-kezelés 3.000.- Ft

A panaszok az információs mezőben létrejövő eltérés következtében alakulnak ki. Az orgon sugárzót az emberi energiamező erősítésére ajánlja a gyártó. A készülék segítségével bejuttatott rezgésminták segíthetik a sejtek közti kommunikációt, helyes információkkal látják el a sejteket, a szerveket. Minden panasz – hajproblémák, hormonrendszeri, emésztő és mozgásszervi panaszok – kezelésében jó alapot nyújt ez a módszer.

Információs felmérés és kezelés: 10.000.-Ft

Ez a számítógépes módszer rámutat a panaszok azon lehetséges okaira, amelyek a tünetekből hagyományosan nem levezethetők. A CORE elemzés előnye, hogy már azt is jelzi, ha “csak” az energetikai egyensúly bomlott meg. A CORE kezelés az információs mezőben korrigálja a panaszok okait, vagyis ott, ahol létrejöttek azok. Előnye, hogy bármilyen módszerrel együtt alkalmazható, fájdalom- és mellékhatás-mentes szelíd módszer.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.