Kezelések

Otthon bevethető komplex megoldás

Az egészséges és formás test elérése illetve megtartása komplex folyamat. Ha kicsit csökkenteni szeretnéd az évek alatt összegyűlt „husit”, ha meglazult itt-ott, ha simábbnak szeretnéd látni a combjaidat, akkor olvass tovább, mert néhány hatékony javaslatot találsz. A helyi zsírégetést és bőrfeszesítést támogató Slim Hot Gél rendszeres használata segíthet a cellulit, a stria kezelésében, a zsírlerakódások csökkentésében, az ideális testkontúr elérésében, a bőr feszesítésében és hidratálásában egyaránt. A Slim Hot Gél hatását kiegészíthetjük, fokozhatjuk speciális készítményekkel, melyekből attól függően választhatunk, hogy mit szeretnénk elérni, milyen gyorsan várjuk az eredményeket. 40 nap alatt már látványos eredményekről kapunk visszajelzéseket.

60 perces kezelés 10.000.- Ft

A GUA SHA arcmasszázs egy ősi kínai masszázs módszer, amely a meridiánrendszer masszázsán alapul. A speciális, szisztematikus mozdulatok hatására a meridiánokban fokozódik az energiaáramlás, a pangások megszűnnek. Aktiválódik a vér- és nyirokkeringés.
A KELETI BOTOX-nak is nevezett eljárás eltünteti a finom vonalakat és ráncokat, halványítja a szem alatt sötét foltokat és csökkenti a szem alatti ödémát, segít a toka eltüntetésében. Halványulnak az öregségi foltok és kevesebb pattanással lehet számolni, a kezelés utáni jó vér- és nyirokkeringésnek köszönhetően. Összességében fiatalabb bőrt és feszesebb arcot, nyakat, dekoltázst eredményez!

Jelenleg nem vehető igénybe

A panaszok az információs mezőben létrejövő eltérés következtében alakulnak ki. Az orgon sugárzót az emberi energiamező erősítésére ajánlja a gyártó. A készülék segítségével bejuttatott rezgésminták segíthetik a sejtek közti kommunikációt, helyes információkkal látják el a sejteket, a szerveket. Minden panasz – hajproblémák, hormonrendszeri, emésztő és mozgásszervi panaszok – kezelésében jó alapot nyújt ez a módszer.

Jelenleg nem vehető igénybe

Ez a számítógépes módszer rámutat a panaszok azon lehetséges okaira, amelyek a tünetekből hagyományosan nem levezethetők. A CORE elemzés előnye, hogy már azt is jelzi, ha “csak” az energetikai egyensúly bomlott meg. A CORE kezelés az információs mezőben korrigálja a panaszok okait, vagyis ott, ahol létrejöttek azok. Előnye, hogy bármilyen módszerrel együtt alkalmazható, fájdalom- és mellékhatás-mentes szelíd módszer.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.