Orgon terápia

Információs, fájdalom és mellékhatás mentes szelíd gyógymód. Minden sejtnek, szervnek megvan a rá jellemző rezgése. A betegség az információs mezőben létrejövő eltérés következtében alakul ki. A gyógyulás a megfelelő, helyes információk bejuttatásával érhető el. Az kristályalapokon működő ORGON sugárzó egy olyan energiagenerátor, amely képes az emberi energia-mező erősítésére és aktivizálására. Intelligensen csak annyit tölt, amennyire szükség van. Az orgon sugárzó kristálymagjába kódolt jótékony rezgések segítik a sejtek közti kommunikációt, valamint újrahangolják, egészséges, helyes információkkal látják el sejteket, szerveket. Mivel a haj és fejbőrpanaszok az esetek többségében belső okokra vezethetők vissza, alapvetően fontos figyelmet fordítanunk a szervezet, az energiarendszer harmonizálására. Ebben segít ez a módszer a haj és a fejbőr külső kezelése mellett alkalmazva. Bővebben és tudományosabban itt!

Javasolt az alábbi esetekben: hajhullás, kopaszodás, hajritkulás, korpásodás, fejbőrviszketés, foltos hajhullás, pattanásos fejbőr, pikkelysömör, túlzott zsírosodás, nőgyógyászati panaszok, vegetatív idegrendszeri zavarok, alvászavarok, izületi fájdalom, emésztőrendszeri panaszok, klimax, sportsérülések,  asztma, légzőszervi megbetegedések, fáradékonyság, pszichés panaszok.

Kúraszerű kezelés javasolt, de akut esetekben akár egy kezelés is eredményes lehet. A kezelés díja: 3.000.- Ft/ alkalom, időtartama kb. 30 perc.

A készülék olyan kiegyensúlyozott sugárzású, hogy a normális működés, autoreguláció helyreállítását minden embernél, betegségspecifikusság nélkül képes elérni. Bár nem bizonyítékként felhasználható adat, de fontos, hogy kifinomult érzékelésű bioenergetikus kollegák mindegyike érzékelte a bioenergetikai terünket kifejezetten nyitó, tisztító, energianövelő hatást. A kezeléssel meggyorsítható a bioenergetikai rendeződés.

Ülő helyzetben, csendes, de nem izolált környezetben történik a kezelés. A kezelt személyek 2/3-a a készülék használata közben melegség, bizsergés, ellazulás, levegővétel tisztulásának formájában érzékelte a hatás megindulását. Hogyan hat az orgonenergia?

0
KOSÁR
  • No products in the cart.