Orgon terápia

Információs, fájdalom és mellékhatás mentes szelíd gyógymód. Minden sejtnek, szervnek megvan a rá jellemző rezgése. A betegség az információs mezőben létrejövő eltérés következtében alakul ki. A gyógyulás a megfelelő, helyes információk bejuttatásával érhető el.

Az kristályalapokon működő orgon sugárzó, egy olyan energiagenerátor, amely képes az emberi energia-mező erősítésére és aktivizálására. Intelligensen csak annyit tölt, amennyire szükség van. Az orgon sugárzó kristálymagjába kódolt jótékony rezgések  segítik a sejtek közti kommunikációt, valamint újrahangolják, egészséges, helyes információkkal látják el sejteket, szerveket. Mivel a haj és fejbőrpanaszok az esetek többségében belső okokra vezethetők vissza, alapvetően fontos figyelmet fordítanunk a szervezet, az energiarendszer harmonizálásával. Ebben segít ez a terápia a haj és a fejbőr külső kezelése mellett alkalmazva.

Javasolt az alábbi esetekben: hajhullás, kopaszodás, hajritkulás, fejbőrpanaszok, korpásodás, fejbőrviszketés, foltos hajhullás, pattanásos fejbőr, pikkelysömör, túlzott zsírosodás, nőgyógyászati panaszok, vegetatív idegrendszeri zavarok, alvászavarok, izületi panaszok, emésztőrendszeri panaszok, klimax, sportsérülések,  asztma, légzőszervi megbetegedések, fáradékonyság, pszichés panaszok, fóbiák, depresszió, daganatos betegségek.
Kúraszerű kezelés javasolt, de akut esetekben akár egy kezelés is eredményes lehet. Aki megtapasztalja stúdiónkban a terápiás kezelés áldásos hatását, csak jó tapasztalatokról tud beszámolni.

0 JARVIS Icon
  • Üdvözöljük a Nicehajgyógyászat weboldalán
  • Újdonságunk az Őssejtes Hajerősítő Szérum  megvásárolható Webáruházunkban
  • Hajproblémák okainak feltárása és kezelése több mint 20 éve.
Karácsonyi Szünet
Kedves Látogatóink
2019.12.18 -ig leadott rendeléseket még idén postázzuk
(átutalás esetén csak az elutaltakat) .
2019.12.19 -től leadott rendeléseket rendszerünk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2019.01.02 -tól kezdjük meg.
Ez idő alatt stúdiónk is zárva tart.

Köszönjük megértésüket

Kellemes Ünnepeket Kívánunk
Nyári szünet
Kedves Látogatóink

2018.08.19 -tól 08.25 -ig stúdiónk zárva tart.
2018.08.15 után leadott rendeléseket webáruházunk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2018.08.26 -tól kezdjük meg.

Köszönjük megértésüket

Kedves Látogatónk!
Stúdiónk Október 1-én technikai okok miatt Zárva tart.
Megértését köszönjük.