Orgon terápia

Információs, fájdalom és mellékhatás mentes szelíd gyógymód. Minden sejtnek, szervnek megvan a rá jellemző rezgése. A betegség az információs mezőben létrejövő eltérés következtében alakul ki. A gyógyulás a megfelelő, helyes információk bejuttatásával érhető el. Az kristályalapokon működő ORGON sugárzó egy olyan energiagenerátor, amely képes az emberi energia-mező erősítésére és aktivizálására. Intelligensen csak annyit tölt, amennyire szükség van. Az orgon sugárzó kristálymagjába kódolt jótékony rezgések segítik a sejtek közti kommunikációt, valamint újrahangolják, egészséges, helyes információkkal látják el sejteket, szerveket. Mivel a haj és fejbőrpanaszok az esetek többségében belső okokra vezethetők vissza, alapvetően fontos figyelmet fordítanunk a szervezet, az energiarendszer harmonizálására. Ebben segít ez a módszer a haj és a fejbőr külső kezelése mellett alkalmazva. Bővebben és tudományosabban itt!

Javasolt az alábbi esetekben: hajhullás, kopaszodás, hajritkulás, korpásodás, fejbőrviszketés, foltos hajhullás, pattanásos fejbőr, pikkelysömör, túlzott zsírosodás, nőgyógyászati panaszok, vegetatív idegrendszeri zavarok, alvászavarok, izületi fájdalom, emésztőrendszeri panaszok, klimax, sportsérülések,  asztma, légzőszervi megbetegedések, fáradékonyság, pszichés panaszok.

Kúraszerű kezelés javasolt, de akut esetekben akár egy kezelés is eredményes lehet. A kezelés díja: 3.000.- Ft/ alkalom, időtartama kb. 30 perc.

A készülék olyan kiegyensúlyozott sugárzású, hogy a normális működés, autoreguláció helyreállítását minden embernél, betegségspecifikusság nélkül képes elérni. Bár nem bizonyítékként felhasználható adat, de fontos, hogy kifinomult érzékelésű bioenergetikus kollegák mindegyike érzékelte a bioenergetikai terünket kifejezetten nyitó, tisztító, energianövelő hatást. A kezeléssel meggyorsítható a bioenergetikai rendeződés.

Ülő helyzetben, csendes, de nem izolált környezetben történik a kezelés. A kezelt személyek 2/3-a a készülék használata közben melegség, bizsergés, ellazulás, levegővétel tisztulásának formájában érzékelte a hatás megindulását. Hogyan hat az orgonenergia?

0 JARVIS Icon
  • Üdvözöljük a Nicehajgyógyászat weboldalán
  • Újdonságunk az Őssejtes Hajerősítő Szérum  megvásárolható Webáruházunkban
  • Hajproblémák okainak feltárása és kezelése több mint 20 éve.
Karácsonyi Szünet
Kedves Látogatóink
2019.12.18 -ig leadott rendeléseket még idén postázzuk
(átutalás esetén csak az elutaltakat) .
2019.12.19 -től leadott rendeléseket rendszerünk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2019.01.02 -tól kezdjük meg.
Ez idő alatt stúdiónk is zárva tart.

Köszönjük megértésüket

Kellemes Ünnepeket Kívánunk
Nyári szünet
Kedves Látogatóink

2018.08.19 -tól 08.25 -ig stúdiónk zárva tart.
2018.08.15 után leadott rendeléseket webáruházunk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2018.08.26 -tól kezdjük meg.

Köszönjük megértésüket

Kedves Látogatónk!
Stúdiónk Október 1-én technikai okok miatt Zárva tart.
Megértését köszönjük.