Gyógyító “programozott” ékszerek

RFR terápia

Korpásodás esetében gomba, túlzott zsírosodásnál baktérium, kopaszodásnál a corynabaktérium vagy esetenként a demodex atka, foltos hajhullásnál sok esetben parazita okolható. Bármely panasz hátterében – akár emésztőrendszeri, légzőszervi, idegrendszeri vagy hormonális jellegű – állhatnak kórokozók. Rádióhullámú frekvenciakezeléssel – Dr. H.Clark tapasztalatai alapján – hatékony segítség lehet ez a módszer. Stúdiónkban alkalmazott Rádióhullámú Frekvenciaterápia gyors és mellékhatás nélküli segítség lehet mind a kórokozók hatástalanítására, mind a szervezet egészségre hangolására. Egyénileg a Frekvencia-Scan  mérése alapján történik a kezelés. Más esetben előre – konkrét panaszokra összeállított – frekvenciacsomagokkal dolgozunk. Mindkét esetben kúraszerűen minimálisan 4-6 kezelés javasolt.

  • Fscan mérés + frekvenciakezelés + terápiás javaslat:    12.000.- Ft

Legideálisabb megoldás, amikor a mérés  és a kezelés egy időben történik, hiszen szervezetünk egy komplex dinamikusan változó rendszer. A kóros frekvenciák analízise és az ennek alapján összeállított kezelés egy időben történő indítása a legkedvezőbb. Svájci műszerünk – fájdalom nélkül, azonnal – grafikonon mutatja a kiugró értékeket, melyeket a szakirodalom szerint beazonosítva máris okosabbak leszünk.

  • Frekvenciakezelés + kiegészítő módszerek :     8.000.- Ft

Másik esetben nem a személyes Fscan mérés alapján történik a kezelés. Ebben az esetben előre összeállított, az adott panaszra jellemző frekvenciacsomagokkal dolgozunk. A kezelés előnye, hogy egy időben más módszerekkel is kiegészíthetjük.

Cikkeink a frekvenciakezelésről

0 jarvis-icoon
  • Üdvözöljük a Nicehajgyógyászat weboldalán
  • Újdonságunk az Őssejtes Hajerősítő Szérum  megvásárolható Webáruházunkban
  • Hajproblémák okainak feltárása és kezelése több mint 20 éve.
Karácsonyi Szünet
Kedves Látogatóink
2018.12.19 én leadott rendeléseket még idén postázzuk.
2018.12.21-től leadott rendeléseket rendszerünk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2019.01.03 -tól kezdjük meg.
Ez idő alatt stúdiónk is zárva tart.

Köszönjük megértésüket

Kellemes Ünnepeket Kívánunk
Nyári szünet
Kedves Látogatóink

2018.08.20 -tól 08.26 -ig stúdiónk zárva tart.
2018.08.15 után leadott rendeléseket webáruházunk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2018.08.27 -től kezdjük meg.

Köszönjük megértésüket