Rólunk

Nice Hajgyógyászat

A Nice Holisztikus Hajgyógyászat segít Önnek hajproblémák, fejbőrpanaszok és hormonális egyensúlytalanságok megoldásában! Stúdiónk 27 éve foglalkozik a hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, foltos kopaszodás és a fejbőrpanaszok – zsírosodás, korpásodás, fejbőrviszketés, pattanások, pikkelysömör, ekcéma –  külső – belső okainak feltárásával és komplex kezelésével. Vizsgálati módszereink kiderítik a hiányokat, a jelen lévő kórokozókat, ételérzékenységet, gócokat, vegyi és gyógyszer-terheléseket egyaránt. Hitünk szerint alapvetően fontos a holisztikus szemlélet, melyet tapasztalataink is egyértelműen bizonyítanak.

Mi a megoldásokban Hiszünk

Alternatív vizsgálati módszereink képet adnak a szervek eltéréseiről, kórokozókról, parazitákról, gócokról, anyagcserezavarokról, ételérzékenységről, allergiákról, így nem csupán tüneti szinten elemezzük a panaszokat. Hormonegyensúly tanácsadónk segít a “férfias” panaszok és a hölgyek hormonális eredetű panaszainak megoldásában.

Vizsgálataink segítséget nyújtanak a panaszok okainak feltárásában. A skalpdiagnosztikai elemzés, a mikrokamerás hajvizsgálat és a műszeres mérések segítségével – a belső okokat is felderítve segítjük a leghatékonyabb terápia kialakítását. Fájdalom nélkül, azonnal kiderül, hogy mi áll a panaszok hátterében hormonális, emésztőrendszeri, mozgásszervi, immunrendszeri és bőr/hajprobléma esetében egyaránt. Amennyiben nem tud személyesen eljönni telefonon vagy e-mailben kérje segítségünket.

Kezelési módszereink minden szintet átfognak: testi/szervi, energetikai, lelki szinten egyaránt segítséget nyújtanak. Pontosan összeállítjuk  hogyan és mivel ápolja haját, fejbőrét, megkapja az Ön számára kedvező táplálkozási javaslatainkat, összeállítjuk milyen táplálékkiegészítők fogyasztása hozhat sikert. Műszeres méréseinkre alapozott otthoni -személyre szabott – terápiás javaslataink segítenek Önnek a célzott méregtelenítésben, a szervezet egyensúlyának helyreállításában.

Stúdiónk

Kellemes környezettel várjuk kedves látogatóinkat

Stúdiónkban és webáruházunkban hajhullás, kopaszodás, hajritkulás ellen egyaránt talál készítményeket. Korpásodás, hajzsírosodás, viszkető fejbőr kezelésére, az egészséges fejbőr megtartására komplex segítséget talál nálunk.

A Hair Nice növényi hatóanyagú samponok, fejbőrápoló krémek, balzsamok, a haj és a fejbőr külső kezelésében segítenek.

Az Energy növényi hatóanyagú készítményei a szervezet harmonizálásában, méregtelenítésében egyediek.

Terápiás krémeink a hormonális szabályozásban segítenek.

Huszonhét éve a hajegészség szolgálatában

Igyekszünk a leghatékonyabb terápiát megtalálni panaszaira.

  • Kellemes környezet, segítőkész és kedves személyzet. Évek óta küzdöttem a hajhullással, de végre szakszerű megoldásra találtam.
    Kovács Enikő Hajhullás
  • Középiskolás korom óta küzdöttem az időszakosan kiújuló hajhullással és persze annak kínos tüneteivel is. Egy ismerősöm ajánlotta a Nice Hajgyógyászatot, ahol tényleg megoldást ajánlottak a problémámra.
    Anna Hajhullás
0
KOSÁR
  • No products in the cart.