Rólunk

Nice Hajgyógyászat

A Nice Holisztikus Hajgyógyászat segít Önnek hajproblémák, fejbőrpanaszok és hormonális egyensúlytalanságok megoldásában! Stúdiónk 21 éve foglalkozik a hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, foltos kopaszodás és a fejbőrpanaszok – zsírosodás, korpásodás, fejbőrviszketés, pattanások, pikkelysömör, ekcéma –  külső – belső okainak feltárásával és komplex kezelésével. Vizsgálati módszereink kiderítik a hiányokat, a jelen lévő kórokozókat, ételérzékenységet, gócokat, vegyi és gyógyszer-terheléseket egyaránt. Hitünk szerint alapvetően fontos a holisztikus szemlélet, melyet tapasztalataink is egyértelműen bizonyítanak.

Mi a megoldásokban Hiszünk

Alternatív vizsgálati módszereink képet adnak a szervek eltéréseiről, kórokozókról, parazitákról, gócokról, anyagcserezavarokról, ételérzékenységről, allergiákról, így nem csupán tüneti szinten elemezzük a panaszokat. Hormonegyensúly tanácsadónk segít a “férfias” panaszok és a hölgyek hormonális eredetű panaszainak megoldásában.

Vizsgálataink segítséget nyújtanak a panaszok okainak feltárásában. A skalpdiagnosztikai elemzés, a mikrokamerás hajvizsgálat és a műszeres mérések segítségével – a belső okokat is felderítve segítjük a leghatékonyabb terápia kialakítását. Fájdalom nélkül, azonnal kiderül, hogy mi áll a panaszok hátterében hormonális, emésztőrendszeri, mozgásszervi, immunrendszeri és bőr/hajprobléma esetében egyaránt. Amennyiben nem tud személyesen eljönni telefonon vagy e-mailben kérje segítségünket.

Kezelési módszereink minden szintet átfognak: testi/szervi, energetikai, lelki szinten egyaránt segítséget nyújtanak. Pontosan összeállítjuk  hogyan és mivel ápolja haját, fejbőrét, megkapja az Ön számára kedvező táplálkozási javaslatainkat, összeállítjuk milyen táplálékkiegészítők fogyasztása hozhat sikert. Műszeres méréseinkre alapozott otthoni -személyre szabott – terápiás javaslataink segítenek Önnek a célzott méregtelenítésben, a szervezet egyensúlyának helyreállításában.

Stúdiónk

Kellemes környezettel várjuk kedves látogatóinkat

A Stúdiónkban alkalmazott Ravo Rife frekvenciaterápiás kezelés, lágylézer és orgonenergia-kezelés, az Fscan3 készülékkel pontosan kimért frekvenciákkal egyénileg beprogramozott – rádióhullámot előállító plazmagenerátor segítenek a panaszok gyorsabb megoldásában. Stúdiónkban és webáruházunkban hajhullás, kopaszodás, hajritkulás ellen egyaránt talál készítményeket. Korpásodás, hajzsírosodás, viszkető fejbőr kezelésére, az egészséges fejbőr megtartására komplex segítséget talál nálunk. A Hair Nice növényi hatóanyagú samponok, fejbőrápoló krémek, balzsamok, a haj és a fejbőr külső kezelésében segítenek. Az Energy növényi hatóanyagú készítményei a szervezet harmonizálásában, méregtelenítésében egyediek. Terápiás krémeink a hormonális szabályozásban segítenek. Krémbárunkban az Ön panaszaira egyénileg készülnek a növényi hatóanyagú fejbőrápoló/regeneráló/tápláló krémek kívánsága szerint.

Huszonegy éve a hajegészség szolgálatában

Igyekszünk a leghatékonyabb terápiát megtalálni panaszaira.

  • Kellemes környezet, segítőkész és kedves személyzet. Évek óta küzdöttem a hajhullással, de végre szakszerű megoldásra találtam.
    Kovács Enikő Hajhullás
  • Középiskolás korom óta küzdöttem az időszakosan kiújuló hajhullással és persze annak kínos tüneteivel is. Egy ismerősöm ajánlotta a Nice Hajgyógyászatot, ahol tényleg megoldást ajánlottak a problémámra.
    Anna Hajhullás
0
KOSÁR
  • No products in the cart.