Szakembereink

Életmód- és hormonegyensúly tanácsadó, hajgyógyász

Kis Éva

A hajgyógyászat vezetője, trichológus, holisztikus hajgyógyász, skalpdiagnoszta, Energy szaktanácsadó, CORE Inergetix terapeuta, hormonegyensúly tanácsadó

1996-ban hoztam létre a Nice Hajgyógyászatot. Természetgyógyászati alapon, holisztikus módon keresem a hajhullás és a fejbőr panaszainak okait. A hajgyógyászat megnyitása előtt  Dr. Szkopincev Dmitrij (háziorvos, ayurvédikus orvos szakértő) – jelenleg a Calendula gyógyközpont főorvosa és alapítója – volt a tanítóm, majd mellette dolgoztam néhány évig. Ez idő alatt nagy elméleti és – ami ennél is fontosabb – még nagyobb gyakorlati tapasztalatra tehettem szert.  Bővebben <<

Vizsgálati területek: hajvizsgálat, skalpdiagnosztika, állapotfelmérés, hormonegyensúly és életmódtanácsadás, RPZ 14 rádióhullámú frekvenciakezelés és fscan mérés, stb

Életmód- és hormonegyensúly tanácsadó, trichológus

Varga Erika

Természetes gyógymódokkal foglalkozom már több mint 10 éve. Elkötelezett híve vagyok az egészségvédelemnek és az egészséges életmódnak. Ezen az úton még 1992-ben indultam el Szegeden a jógával és Maharishi Transztendentációs Meditációjával, amit a mai napig gyakorlok. Ezek olyan szemléletmódbeli változást hoztak az életemben, hogy figyelmemet az ajurvéda és a kínai gyógymódok felé fordították. Megtanultam a kínai medicina alapjait, ezzel párhuzamosan a reflexológiát, akupresszúrát, a vizuális diagnosztikát és a makrobiotikát. Közben többféle masszázstechnikát sajátítottam el: frissítő-, szeretet-, hara-, nyirok- és a forró lávaköves masszázst, valamint a még kevésbé ismert, de nagyon hatásos úgynevezett, lélekmasszázst is. Pszichológiai ismereteimet Daubner Bélánál csiszoltam, Csiky Antaltól pedig az autogén trénig technikáját tanultam meg. Önismeret fejlesztésére csodálatos volt Kalo Jenő 5 éves asztrológiai iskolája. Tanulmányaimat megkoronázta a 2003-ban végzett Salzburgi Metafizikai Akadémia. Képzett trichológus vagyok, így több éve foglalkozom hajgyógyászattal. Tudásomat folyamatosan bővítem, hisz a világ is állandóan változik.

Vizsgálati területek: hajvizsgálat, életmód és hormonegyensúly tanácsadás

Életmódtanácsadó,  füladdiktológus

Macher Irén

1980-ban végeztem az Egészségügyi Főiskola Gyógytornász szakán. 1996-ig gyógytornászként dolgoztam, de már akkor is érdekeltek a természetes gyógymódok. ETI vizsgát fülakupunktúrából tettem, majd később kiegészítettem elektroakupunktúrával, Bach terápiával, Vegateszt allergia- vizsgálattal. Módszereimmel sikeresen gyógyíthatók a különféle mozgásszervi, emésztési, bőr, pszichés, valamint hormonális problémák. Az Egészségügyi továbbképző  Intézet Fülakupunktúrás addiktológia tanfolyamát 2007-ben végeztem el, majd még ebben az évben Holisztikus Oktatási Központ – Bach-viágterápia képzésén is részt vettem. Szintén még 2007-ben a  Magyar Természetgyógyászok szövetsége – Vo II – elektroakupunktúra képzésen való részvétel és sikeres elvégzése. Majd 2010 -ben a Holisztikus oktatási központáltal szervezett Betegségek pszichoszomatikus szemlélete tanfolyam elvégzése.

Vizsgálati területek: műszeres informatív mérés

Életmódtanácsadó

Sturm Judit

A Budapesti Tanítóképző főiskolán szereztem pedagógusi diplomát. Mindig is érdekeltek a pszichológiai, lelki vonatkozású könyvek, előadások. Ezek az alapismeretek nagyban segítik a vendégekkel történő bensőséges kommunikációt.  15 éve kezdtem el foglalkozni biofizikai ismereteken alapuló informatív mérésekkel. Ezt a biorezonanciás módszert a Yamamoto Intézet igazgató főorvosától, Dr. Hegyi Gaberiella orvos-természetgyógyász doktornőtől  sajátítottam el. Azóta is folyamatosan bővítem tudásomat előadásokon, tanfolyamokon való részvétellel. A mérések alapján kapott információk figyelembe vételével gyakorlati tanácsokkal segítem a hozzám fordulókat mind a táplálkozás, mind az életvitel tekintetében.

Vizsgálati területek: műszeres informatív mérés

 

0 JARVIS Icon
  • Üdvözöljük a Nicehajgyógyászat weboldalán
  • Újdonságunk az Őssejtes Hajerősítő Szérum  megvásárolható Webáruházunkban
  • Hajproblémák okainak feltárása és kezelése több mint 20 éve.
Karácsonyi Szünet
Kedves Látogatóink
2018.12.19 én leadott rendeléseket még idén postázzuk.
2018.12.21-től leadott rendeléseket rendszerünk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2019.01.03 -tól kezdjük meg.
Ez idő alatt stúdiónk is zárva tart.

Köszönjük megértésüket

Kellemes Ünnepeket Kívánunk
Nyári szünet
Kedves Látogatóink

2018.08.19 -tól 08.25 -ig stúdiónk zárva tart.
2018.08.15 után leadott rendeléseket webáruházunk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2018.08.26 -tól kezdjük meg.

Köszönjük megértésüket

Kedves Látogatónk!
Stúdiónk Október 1-én technikai okok miatt Zárva tart.
Megértését köszönjük.