Júniusi ajánlatunk

JÚNIUSI AJÁNLATUNK A nyári szabadság közeledtével álmodozva lapozgatjuk a tengerparti strandok, lágy hullámok, luxus bungalók és egzotikus “terülj, terülj asztalkám” fényképeivel kecsegtető katalógusokat. A tengervíz és a nyári napsütés csodát tesz a testünkkel és lelkünkkel, ám a helyi ételek olykor bizony igencsak megzavarhatják az emésztésünket. Megelőzésképpen hívjuk segítségül a PROBIOSAN-t, amelynek hatásait idén még az uralkodó energia áramlásai is felerősítik. Az akut problémák kezelésére ne feledjük becsomagolni a DRAGS IMUN-t, amely nemcsak belsőleg segít, hanem az apróbb sebekkel is képes elbánni, így nem kell gennyesedéstől tartanunk. A szokatlanul magas hőmérséklet kimerítheti a szervezetünket, ezért vigyázzunk: nehogy strand helyett a szállodaszobában töltsük a nyaralást valami jó kis nyári torokgyulladással, lázzal és levertséggel. Ha ilyen tüneteket tapasztalnánk magunkon, jó tudnunk, hogy fáradt vesénk küldi a vészjeleket. Vidítsuk fel a veseenergiát RENOL-lal. Minél hamarabb beavatkozunk, a hőség annál kisebb károkat okoz majd a nyári feltételekhez még nem teljesen alkalmazkodott testünkben. A fáradtság ellen vessük be a VITAFLORIN-t. A nyaralásra való felkészülés időszakában érdemes megfontolnunk a FLAVOCEL szedését. A FLAVOCEL-t főleg északi útjainkra vegyük magunkhoz, nehogy a lenyűgöző norvég fjordokat kellemetlen nátha kíséretében csodáljuk meg. Hozzáteszem, hasonló problémával akkor is szembekerülhetünk, ha a forró tengerpartról hirtelen belépünk a hűvös, klimatizált hotelszobába.

0 JARVIS Icon
  • Üdvözöljük a Nicehajgyógyászat weboldalán
  • Újdonságunk az Őssejtes Hajerősítő Szérum  megvásárolható Webáruházunkban
  • Hajproblémák okainak feltárása és kezelése több mint 20 éve.
Karácsonyi Szünet
Kedves Látogatóink
2019.12.18 -ig leadott rendeléseket még idén postázzuk
(átutalás esetén csak az elutaltakat) .
2019.12.19 -től leadott rendeléseket rendszerünk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2019.01.02 -tól kezdjük meg.
Ez idő alatt stúdiónk is zárva tart.

Köszönjük megértésüket

Kellemes Ünnepeket Kívánunk
Nyári szünet
Kedves Látogatóink

2018.08.19 -tól 08.25 -ig stúdiónk zárva tart.
2018.08.15 után leadott rendeléseket webáruházunk naplózza, de azok feldolgozását és kiszállítását 2018.08.26 -tól kezdjük meg.

Köszönjük megértésüket

Kedves Látogatónk!
Stúdiónk Október 1-én technikai okok miatt Zárva tart.
Megértését köszönjük.