ANTI AGING STRATÉGIA

KOMPLEX PROGRAM, AMELY TESTI ÉS LELKI SZINTEN EGYSZERRE HAT

anti aging strategiaEz a komplex módszer segít visszafordítani az öregedés jeleit az arcon, az egész testen és “mellékhatásként” fiatalítja a lelket is. Néhány – önmagában is hatékony – módszer integrálásával, a több szinten történő, holisztikus hatásnak köszönhetően már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás. Több kezeléssel, a “házi feladatok” betartásával pedig tartós eredmény érhető el.

Lényegesen több, mint egy kozmetikai kezelés. Amikor a finom érintés lazító nyugtatása, a 28 féle energia tudatalatti berögződéseket kioldó hatása, a lágylézer szövetregeneráló hatása, az orgonzuhany fiatalkori sejtműködésre emlékeztető információs mintái, a különleges hatású illóolajok lelket simogató finom rezgései, a gyógyító hangok frekvenciái összefogva dolgoznak: láthatóan és érezhetően is csodák történnek.

„Kvantumszinten a változás többnyire gyorsan, egy szempillantás alatt megy végbe.”     A testnek és az elmének több idő kell, ezért fontosnak tartjuk a kúraszerű kezelést.

AZ ANTI AGING KEZELÉS ELEMEI:

ACCESS FACELIFT®  Az Access Facelift® egy olyan fiatalító és energetikai-ránctalanító kezelés, ami fájdalmak, hegek, művi és műtéti beavatkozások nélkül segít a fiatalság megőrzésében, egyedülálló módon tudja kisimítani a ráncokat, megváltoztatja a testet és mellékhatásként az egész élet is kisimulhat. Bevetjük az orgonenergiát, az információs kozmetikumokat, a lágylézert, az illóolajokat és az orgonenrgiát is a hatás fokozása érdekében. A lélek sérülései az évek alatt láthatóvá válnak az arcunkon is. Miért ne fordíthatnánk meg ezt a folyamatot is?  BŐVEBBEN  itt!

A stúdiónkban alkalmazott kezelés otthoni “feladatokkal” is kiegészül. Anti aging Stratégiánk négy fontos pillére: táplálkozás, testmozgás, táplálékkiegészítők, rövid meditációk. Ezekről bővebb információt ad terapeutánk a kezelés megkezdésekor.

A kezelések javasolt gyakorisága: az intenzív terápia alatt hetente egyszer, majd fenntartó jelleggel havonta egyszer vagy igény szerint. A tartós eredmény elérése érdekében – állapottól függően – 5-15 alkalom javasolt

A kezelés díja: 15.000.- Ft/ 90 perc

A kezelést ajánljuk: nőknek és férfiaknak egyaránt

  • arc és testfiatalításra, kollagéntermelés fokozására
  • kikapcsolódásra, kényeztetésre
  • harmonizálásra, sejtfiatalításra
  • fáradékonyságra, a szervezet regenerálódásának segítésére
  • idegi terhelések, pszichés problémák kezelésére, stresszoldásra

Várom Önt, hogy együtt szólítsuk fel sejtjeit a megújulásra!

Hívjon máris:  06-30/7545416, 06-70/4330985

És még egy!!! 

Nem kell „hinni benne”, nem azon múlik, mert a tér és az ott dolgozó impulzusok megteszik, amit kell.

A jelenlét és az együttműködés azonban szükséges.

 

Cikkeink az információs terápiáról

0
KOSÁR
  • No products in the cart.