Hajhullás

A természetes mértéket meghaladó hajhullás, hajritkulás egyre több embert érint. A boltban kapható termékek széles választékában egyre nehezebb eligazodni. Férfiak, nők, gyermekek, serdülők, az idősebb korosztály egyaránt segítségre szorulnak a hajhullás, hajritkulás, kopaszodás megoldásában. Dagadó pénztárcával is időigényes a találgatás, az üressel meg főleg. A kiváltó okok nagyon széles skálán mozognak. A laboreredmények, a góckutató vizsgálatok általában nem járnak sikerrel. Milyen megoldást javasol Önnek a Nice Hajgyógyászat a 24 éves tapasztalata alapján?

A legegyszerűbb megoldás a megelőzés, vagyis a fejbőr és a haj rendszeres, odafigyelő, megfelelő ápolása. A fejbőr alatti szövetek tisztítása, hidratálása, a hajhagymák táplálása megtérül, hiszen megelőzhetők így a nagyobb problémák. Erre a Hair Nice sampon használatát javasoljuk, mert az ebben lévő növényi hatóanyagok serkentő hatása állandóan aktív állapotban tartja a hajtermelést, értékes hatóanyagai erősítik, dúsítják a hajat. A Hair Nice fejbőrápoló krém intenzívebb és mélyebb ápolásra,  táplálásra ajánlott, hiszen ezzel a rendszeres kényeztetéssel megelőzhetjük a fejbőr tápanyaghiányát, a problémák kialakulását. A hajnak a fejbőrnek és a léleknek egyaránt nagy élményt nyújt.

INTENZÍV KEZELÉS KÜLSŐLEG

A haj minőségének romlása, mennyiségének csökkenése vagy a haj jelentősebb hullása a hajhagymák „éhező állapotára” vezethető vissza, függetlenül attól, hogy a problémát hormonális vagy egyéb okok váltják ki. A hajhagymák  elégtelen tápanyag-ellátottság esetén egyre vékonyabb hajszálak termelésére képesek.  Az ilyen esetekben  –  amikor a  fejbőr tápanyagraktára kimerült  –  feltétlenül szüksége van a fejbőrnek  intenzív segítségre.  A leggyorsabban – az erre alkalmas készítménnyel – a bőrön keresztül tudjuk a szükséges anyagokat  pótolni.

Ha külsőleg alkalmazható megoldást keres, a Hair Nice hajhullás elleni sampon és a Hair Nice őssejtes fejbőrápoló krém kúraszerű alkalmazása segíthet a panaszok kezelésében.   Amikor már látványosabb a haj ritkulása, kopaszodása, akkor a Hair Nice kopaszodás elleni sampon és a Hair Nice őssejtes fejbőrápoló krém intenzív  alkalmazását javasoljuk. A HAIR NICE ŐSSEJTES HAJERŐSÍTŐ szérum  napi alkalmazásával meglepő gyorsasággal érhetjük el a kívánt eredményt még a hormonális eredetű hajhullás esetében is. A Nice Hajgyógyászat ezeket a termékeket ajánlja a fejbőr tápanyagraktárainak feltöltéséhez, a panaszok kezeléséhez,  de megerősítjük belsőleg javasolt kúrával is. Az Őssejtes szérumról bővebben ITT.

SEGÍTSÉG BELSŐLEG

A hajhullás egyik oka lehet az  ásványi anyagok hiánya. A Fytomineral aktív hatóanyagai segítenek a pótlásban, de a hiányok pótlása segít a méregtelenítésben, a hormonrendszer működésében, az idegrendszer és az immunrendszer erősítésében is. Amennyiben vitaminok is hiányoznak a szervezetből pl. a Vitaflorin szedésével pótolhatjuk, de még számtalan terméket találhat a webshopban.

A “zöld élelmiszerek” viszont mindent egyben tartalmaznak: vitamint, ásványi anyagokat, nyomelemeket, enzimeket. A Spirulina Barley vagy a Barley Juice,  fogyasztása – és még sorolhatnám a “szuper-táplálékokat” –  önmagában is jó eredményeket ad nemcsak hajhullás, hanem más panaszok esetében is.

Ha tehát a Hair Nice intenzív skalpterápiát kiegészítjük belső, természetes növényi készítményeinkkel, akkor gyorsabban várható az eredmény is. Esetenként 1-2 hét alatt csökken a hajhullás, de a problémás esetekben több hétre is szükség van. A hajritkulás, kopaszodás esetében lassabb a javulás, hiszen ilyenkor nem akut, hanem krónikus panaszról beszélünk. Ilyenkor célszerű az okok feltérképezése alapján egy célzott belső terápia is.

Tanácstalan? Nem tudja melyik terméket rendelje a panaszai megoldására? Hívja a 06-307545417 számot, ahol Kis Éva hajgyógyász – 24 éves tapasztalatával – segít a választásban.

A Hair Nice haj és fejbőrápoló termékek természetes hatóanyagai és a növényi őssejtek különleges hatékonysága számtalan esetben bizonyított már. Komplex stratégiával, mellé egy “picurka” kitartással csodákra vagyunk képesek.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.