Vizsgálatok

Szakszerű segítség az egészségért

A teljes okfeltárás és komplex személyre szabott terápia díja: 27.000.- Ft Kontroll:  21.000.- Ft

Két vizsgálat – a hajanalízis, skalpdiagnosztika és a szervi terhelések, hiányok, kórokozók műszeres felderítése  – együttesen adnak pontos információt a fejbőr és a szervezet állapotáról. Az ok-okozati összefüggések mind a skalpdiagnosztika, mind a műszeres mérés segítségével egyértelművé válnak. Vendégeink pontos információkkal, részletes kezelési javaslattal távozhatnak az állapotfelmérés után, mely kb. 1,5 – 2 órát vesz igénybe. Tanítunk bárhol végezhető egyszerű hajerősítő technikát, melytől a módszer kopasz feltalálójának néhány hónap alatt visszanőtt a haja. A mikrokamerás hajvizsgálat, a skalpdiagnosztika és a manuális vizsgálat a hajas fejbőrön és a testen tapasztalható jelzések között tárja fel az összefüggéseket. A műszeres mérés segítségével fény derül arra, hogy melyik szervnél vannak panaszokat okozó terhelések. Kiderül, hogy gomba, baktérium, parazita, vegyi terhelés, nehézfém, vírus vagy éppen anyagcserezavar, enzimhiány, hormonális rendellenesség áll a hajhullás, kopaszodás, zsírosodás, korpásodás, fejbőrpanaszok vagy egyéb panaszok háttérben. Kiszűrhető az esetleges gócok jelenléte, mely a foltos kopaszodásnál – de más panaszoknál is – alapvetően fontos. A mérés pontosítja a skalpdiagnosztika alapján történő felmérés „gyanúit”. A mérés célja nem a diagnózis felállítása, hanem a megfelelő hatékonyságú készítmény kiválasztása. Állapotfelmérésünk tájékoztatást ad a szervezet rendellenességeiről, de nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat. Amennyiben gyógyszert szed, kérem hozzon belőle 1-1 szemet, hogy műszeres mérésünk segítségével kizárjuk az összeférhetetlenséget az általunk javasolt készítményekkel. A vizsgálatokról részletesen a következő menüpontokban olvashat.

Első állapotfelmérés:    13.000.- Ft         További mérések: 11.000.- Ft

Ez a műszeres állapotfelmérés – a bőr ellenállásának eltérése alapján történő – fájdalommentes vizsgálat. A mérés segítségével fény derül arra, hogy melyik szerv tér el “normálistól”, kiderül, hogy gomba, baktérium, parazita, vegyi terhelés, nehézfém, vírus vagy éppen anyagcserezavar, enzimhiány, hormonális rendellenesség, autoimmun probléma áll-e a hajhullás, kopaszodás, zsírosodás, korpásodás, fejbőrproblémák vagy egyéb panaszok háttérben. A mérés jelzi, hogy hol van góc a szervezetben, mely a foltos kopaszodásnál – és más panaszoknál is – alapvetően fontos. Kiderül, hogy milyen ásványi anyag vagy vitamin hiányzik, hogy tolerálja-e a szervezet a fehér liszt, a tej, a szója, a tojás fogyasztását,  stb. Állapotfelmérésünk tájékoztatást ad a szervezet rendellenességeiről, nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat. A mérés célja nem a diagnózis felállítása, hanem a megfelelő hatékonyságú készítmény kiválasztása. Segítségével a megfelelő szakorvoshoz irányítható a vendég, melynek köszönhetően időt, pénzt és fáradtságot takaríthatunk meg. Amennyiben gyógyszert szed, kérem hozzon belőle 1-1 szemet, hogy műszeres mérésünk segítségével összevessük az általunk javasolt készítményekkel.

A mérés segít meghatározni, hogy melyik készítménnyel lehet az egyén számára a leghatékonyabb, leggyorsabb eredményt elérni, ellenőrizhető  a javasolt készítmények várható hatása, így azokat a készítményeket nem is javasoljuk, amelyekkel a mérés szerint nem érünk el eredményt.

Az alábbi panaszoknál javasolt a vizsgálat: hajhullás, kopaszodás, foltos kopaszodás, hajritkulás, a hajszálak elvékonyodása, hajtömeg csökkenés, bőrprobléma, őszülés, korpásodás, zsírosodás, pattanásos bőr, pszoriázis, ekcéma, fejbőrviszketés, a hajas fejbőr bármilyen panasza. Emellett emésztési, mozgásszervi panaszok, idegrendszeri zavarok, nőgyógyászati panaszok, hormonproblémák, stb. Krónikus vagy akut lefolyású betegségek okainak feltárásában nagy segítség. Az ismeretlen eredetű betegségek gyökerét kutatjuk ennél a vizsgálatnál. A megelőzésben, a szervi/energetikai/lelki problémák, betegségek korai felismerésében nagy segítséget ad a mérése akkor is, ha a laborvizsgálatok esetleg nem mutatnak kóros eltérést.

A mérés eredményeket ad, de személyre szabott terápiát nem. A mérés és a tünetek összevetésére, elemzésére, a személyre szabott – panaszra irányított – terápia kialakítására, az adagolások megbeszélésére, a  célszerű szakembereinkkel konzultálni. A hajvizsgálat, skalpdiagnosztika, állapotfelmérés alapvetően tartalmazza a konzultációt. Abban az esetben, ha nem vesz részt hormonegyensúly tanácsadáson vagy hajvizsgálaton, feltétlenül javasoljuk a személyes konzultációt hozzáértő szakembereinkkel, melynek díja 3.000.- Ft.

Gyakran fordulnak hozzánk nőgyógyászati, hormonális, meddőségi panaszokkal. A mérés fényt derít arra, hogy Candida, Chlamídia, vagy (HPV) vírus – stb – áll a panaszok hátterében, sőt pontosan behatárolható, hogy a petefészek, a petevezeték, a méh vagy a hüvely területén. Ezek ismeretében a menstruációs rendellenességek, a nőgyógyászati panaszok, de akár a meddőség is eredményesebben kezelhető. Gyakran a mesterséges megtermékenyítés a szervezet kitisztítása után szükségtelenné válik.

Bármilyen akut vagy krónikus panasznál néhány perc alatt kiderül, hogy mi a kór okozója. Akár egy hirtelen fellépő légúti panasznál is fontos, hogy vírus vagy baktérium áll a háttérben, hiszen ez meghatározó a terápia szempontjából.  Ez az információ segítség lehet az orvosnak is a megfelelő szerválasztásban. Nagy előny, hogy azonnal vissza lehet mérni a készítmények várható hatását.

Riport a Vizsgálatról

Első állapotfelmérés:   14.000.- Ft        Kontroll:  10.000.- Ft

A mikrokamerás hajvizsgálat, a skalpdiagnosztika, a manuális vizsgálat alapján felállított állapotfelmérés, a skalpon és a  testen tapasztalható jelzések között tárja fel az összefüggéseket.  Tanítunk bárhol végezhető egyszerű hajerősítő technikát, melytől a módszer kopasz feltalálójának néhány hónap alatt visszanőtt a haja. Az alábbi panaszoknál javasolt a vizsgálat: hajhullás, kopaszodás, foltos kopaszodás, hajritkulás, a hajszálak elvékonyodása, hajtömeg csökkenés, bőrprobléma, korpásodás, zsírosodás, pattanásos bőr, pszoriázis, ekcéma, fejbőrviszketés, a hajas fejbőr bármilyen panasza, hormonális panaszok, emésztőrendszeri problémák, stb. A megelőzésben, a szervi/energetikai/lelki problémák, betegségek korai felismerésében nagy segítséget ad a skalpdiagnosztikai elemzés még akkor is, ha a laborvizsgálatok még nem mutatnak semmi kóros eltérést. Állapotfelmérésünk tájékoztatást ad a szervezet rendellenességeiről, nem diagnózis, nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat. Segítségével a megfelelő szakorvoshoz irányítható a vendég, melynek köszönhetően időt, pénzt és fáradtságot takaríthatunk meg.

Mikrokamerával 300X-os nagyításban jól láthatóak a felületi problémák. A hajszál termeléséért felelős anyasejtek – ötszörös anyagcseréjének köszönhetően – igen érzékenyen reagálnak a szervezet belső jelzéseire. Ez lehet az oka, hogy még a hagyományos műszeres vizsgálatokkal sem kimutatható az elváltozás. A skalpdiagnosztika a Nice Hajgyógyászat sokéves tapasztalata alapján kialakult vizuális diagnosztikai módszer a hajas fejbőr alapján.  A speciális „térkép” egyértelmű ok-okozati összefüggéseket tár fel a hajproblémák és a belső okok között. Látható hogy hol, melyik szervnél van diszharmónia. Vizuális diagnosztikával – a test külső jeleinek elemzésével – esetenként a hasi szervek tapintásos vizsgálatával, sok olyan információhoz juthatunk, melyek hagyományos vizsgálatokból nem feltétlenül tűnnek ki.

Hajvizsgálatról

A műszeres mérés díja: 17.000.- Ft  Kontroll:  14.000.- Ft

Milyen növényekre, ételekre érzékeny a szervezet és MIÉRT? Mely szervek “zavara” lehet a háttérben, vagyis mi az oka a túlzott érzékenységnek? Felszívódási zavar, enzimhiány vagy a bélflóra “meghibásodása” okozza a panaszokat? Nemcsak ezekre a kérdésekre kapunk választ, hanem az is kiderül, hogy melyik a legkedvezőbb terápiás anyag az egyén számára annak érdekében, hogy ne pusztán a tünetekre, hanem a kiváltó okokra is hassunk. Azonnali eredmény a szervezet megterhelése nélkül!

A műszeres mérés feltárja, hogy melyik pollen, ételféleség, vegyszer, tartósítószer, tisztítószer, állatszőr, fém, textília okozza a tünetet, de a valódi okra – a szervezet rendellenességeire, a szervek hibás működésére – is fény derül. Fájdalommentes mérésünk felderíti a belek és az emésztőszervek állapotát, megkeresi a gócokat, jelzi a gyulladásos folyamatok helyét, kimutatja a kórokozók ( vírus, baktérium, gomba, parazita ) jelenlétét, az ásványi anyagok – vitaminok hiányát, valamint kiválasztja a megfelelő terápiás anyagot. Célunk a személyre szabott terápiával – a tüneti kezelés mellett – a szervezet “hibáinak” kijavítása is, hiszen így érhető el hosszútávú javulás.

A  kb. 400 tesztanyag – 400 kérdésre azonnali választ ad tűszúrások és fájdalom nélkül. A vizsgálat kb. 60 percet vesz igénybe.

Állapotfelmérésünk tájékoztatást ad a szervezet rendellenességeiről, nem diagnózis, nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat. Segítségével a megfelelő szakorvoshoz irányítható a vendég, melynek köszönhetően időt, pénzt és fáradtságot takaríthatunk meg.

Az allergia tünetei a kiváltó októl és a szervezet reakciójától függően számos formában jelentkezhetnek. Pollen allergia esetén az orr és a szem nyálkahártyájának a gyulladása a legjellemzőbb tünet, más néven a szénanátha, vagy allergiás nátha. Súlyos esetben a szervezet akár allergiás rohammal is reagálhat a szervezetbe került allergénre, ilyenkor azonnal orvosi segítségre van szükség. Az allergia vizsgálat során az allergén kimutatása történhet bőrpróbával, vérből, de történhet biofizikai elven működő módszerrel is, az általunk alkalmazott – biorezonancia elvén működő – készülék segítségével is.

Az orr és a szem nyálkahártyájának gyulladásával járó szénanátha esetében is fontosnak tartjuk a belek, a bélflóra állapotának alapos átvizsgálását, az enzimműködés optimalizálását, a hiányok pótlását, stb.

Az ekcéma az allergiának a bőrfelszínen való megjelenése. Általában viszketéssel, kiszáradással, berepedéssel vagy vörös, duzzadt viszkető foltok megjelenésével jár. Ha ismerjük az allergiát kiváltó anyagot, akkor annak kerülése enyhítheti a tüneteket, de a mélyebb okok kiderítése, az immunrendszert gyengítő tényezők felderítése ekkor is szükséges.

A mérés tesztanyagai ételféleségek: húsok, tojás, tej és tejtermékek, halak, tenger gyümölcsei, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak, növényi olajok, lisztfélék, konzerváló- és színezőszerek, fűszerek, egyebek (élesztő, sör, bor, kávé, stb.)

Nem étel allergének: hisztamin, pollenek, állati eredetű anyagok, rovarok, atkák, száraz porok, mosó- és tisztítószerek, textiliák, fémek (pl.: alumínium, arany, ezüst, réz, amalgám, cink), vegyszerek (növényvédő- és favédőszerek), gombák, penészgombák (Candida Albicans). Fontos kideríteni, hogy mi az, ami a szénanáthás ember immunrendszerét terheli. Mik azok a lelki, kémiai, fizikai okok, ill. kórokozók, melyeknek következtében a beteg a természetes környezetére túlérzékenységi reakcióval válaszol.

Kórokozók: Candida Albicans gomba, penészgomba, bőrgomba, paraziták, baktériumok, vírusok

Szervek átvizsgálása: gyomor, hasnyálmirigy, epe, nyombél, vékonybél, vastagbél, tüdő, lép, vese, mellékvese, arcüreg, bőr, máj, pajzsmirigy, vegetatív rendszer, különböző hiányok, stb

A mérés díja: 8.000.- Ft

Fájdalommentes, tűszúrás nélküli elektro-akupunktúrás mérés, mely kimutatja azokat az ételféleségeket, amelyeket a szervezet nehezen tud emészteni illetve túlérzékeny. Fehér liszt vagy gluténintolerancia, tejfehérje  vagy tejcukor érzékenység és még sok más étel szervezetre gyakorolt hatása mutatható ki azonnal. Kiderül, hogy milyen enzim  hiányzik, van e baktérium, vírus, gomba vagy parazita a szervezetben.

A mérés segít meghatározni, hogy melyik készítménnyel lehet az egyén számára a leghatékonyabb, leggyorsabb eredményt elérni, ellenőrizhető  a javasolt készítmények várható hatása, így azokat a készítményeket nem is javasoljuk, amelyekkel a mérés szerint nem érünk el eredményt. A mérés nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat, hiszen célja nem a diagnózis felállítása, hanem a megfelelő hatékonyságú készítmény kiválasztása. Segítségével a megfelelő szakorvoshoz irányítható a vendég, melynek köszönhetően időt, pénzt és fáradtságot takaríthatunk meg.

Az eredmény alapján hozzáértő szakembereink személyre szabott terápiás tervet készítenek Önnek.

A mérés tesztanyagai ételféleségek: húsok, tojás, tej és tejtermékek, halak, tenger gyümölcsei, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak, növényi olajok, lisztfélék, konzerváló- és színezőszerek, fűszerek, egyebek (élesztő, sör, bor, kávé, stb.)

Fontos elkülöníteni az ételallergiát az étel intoleranciától. Az allergia jelentősen veszélyesebb, mert akár az ember halálához is vezethet!  Az intolerancia egy olyan folyamat, ami bizonyos étel elfogyasztása után kellemetlen tünetekkel jár, de ebben az immunrendszer nem vesz részt. Az ételallergia betegségben szenvedők szervezete egy azonnali immunválasszal reagál az elfogyasztott allergénre, míg az étel-intoleranciában szenvedők tüneteiért az emésztőrendszer a felelős. Ételallergia leggyakrabban gyermekkorban jelentkezik, elhanyagolása súlyosan befolyásolhatja a gyermek testi és szellemi fejlődését. Az allergiás reakciók az étel elfogyasztása után jelentkeznek, de csak egy részük érinti a tápcsatornát (hasfájás, hasmenés, hányinger), gyakran társulnak hozzájuk légzőszervi, asztmás, vagy ekcémás bőrtünetek. Állapotfelmérésünk tájékoztatást ad a szervezet rendellenességeiről, nem diagnózis, nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat.

Léteznek olyan ételek, melyek annak ellenére, hogy az immunrendszert nem aktiválják (allergiás reakciót nem váltanak ki), mégis típusos allergiás tüneteket okozhatnak. A jelenség magyarázata: eleve olyan vegyületeket tartalmaznak (hisztamin, szerotonin), melyek amúgy az allergiás reakció során szabadulnak fel, s felelősek az allergiás tünetekért. A magas hisztamin/szerotonin tartalmú ételek így az immunrendszer aktiválását átugorva, közvetlenül okozhatnak allergiás tüneteket: hasi panaszok, bőrtünetek, fulladás. Ezt a jelenséget álallergiának is nevezzük. Ilyenkor a klasszikus allergia-tesztelés mindig negatív eredménnyel zárul. Ételintoleranciával (IgG által közvetített) a lakosság 40%-a küszködik éveken keresztül. Nagy segítséget adhat ezeknél a panaszoknál az ételintolerancia, a teljes allergiateszt, amely az allergének pontos kiszűrésével segíti a javulást, emellett a toxin és gócteszt, mely az allergia kiváltó okait, a háttérben lévő kóros terheléseket deríti ki. Az eredmények ismeretében a megfelelő szakorvoshoz irányítható a vendég, melynek köszönhetően időt, pénzt és fáradtságot takaríthatunk meg.

Ételintoleranciáról bővebben.

A mérés díja: 13.000.- Ft

Műszeres, biorezonanciás mérésünk fájdalom nélkül, azonnal kideríti, hogy van-e a szervezetben valamilyen parazita. Pontosan meghatározható az élősködők helye, vagyis kiderül, hogy melyik szervben talált magának kedvező feltételeket. A mérés célja nem diagnózis felállítása, – hiszen ez az orvosi szakterület – hanem a panaszok hátterében lévő kórokozók felderítése, majd ezt követően a páciens számára legkedvezőbb hatékonyságú készítmény kiválasztása. Állapotfelmérésünk tájékoztatást ad a szervezet rendellenességeiről,  nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat, de segítséget ad a terápia irányának megállapításában. Amennyiben gyógyszert szed, kérem hozzon belőle 1-1 szemet, hogy műszeres mérésünk segítségével összevessük az általunk javasolt készítményekkel.

A “férgesedés” sokkal elterjedtebb probléma mint gondolnánk. Általában semmiféle lényeges ,látványos panaszt nem okoznak a belső úgynevezett endoparaziták, illetve ha okoznak akkor a jelenséget legtöbben többnyire elfogadott tünetként kezelik. Jól megfigyelhető jellegzetes tünetei a krónikus fáradékonyság, mivel az élősködő – rendszerint a béltraktusban kifejlődő féreg – sok hasznos tápanyagot von el a gazdaszervezettől. Időben felismerve, beazonosítva, a megfelelő terápiát felállítva megelőzhetők a nagyobb problémák. Egészségügyi kutatók kezdik felismerni, hogy a parazitafertőzések hozzájárulnak számos betegség kialakulásához, beleértve a Chron-betegséget, az ulcerative colitist, az ízületi gyulladásokat, a reumatikus tüneteket, de akár a krónikus szájszag okozója is lehet. Orvosilag elég körülményes a kivizsgálás, de az általunk alkalmazott módszer azonnali információt ad.

Állapotfelmérés + műszeres mérés + terápia díja: 22.000.- Ft Kontroll: 20.000.- Ft

Gyakoriságuk miatt már népbetegségnek számítanak a nőgyógyászati panaszok, a hormonális problémák. A menstruációs rendellenességek, a ciszták, a mióma, a szülés utáni depresszió, a klimaxos panaszok, a csontritkulás, a fejtetőn kialakuló erőteljes hajritkulás hátterében is gyakoriak a hormonális egyensúlytalanságok. Hormonegyensúly tanácsadónk célja, hogy a panaszai alapján, a szervezet egyéb jelzéseit is figyelembe véve , műszeres mérésünk eredményeit is elemezve összeállítson egy célzott terápiát. Amennyiben haj és fejbőrpanasz van, célszerű egy hajvizsgálat/állapotfelmérésre jelentkezni, melynek a hormonegyensúly tanácsadás is szerves része. Állapotfelmérésünk tájékoztatást ad a szervezet rendellenességeiről, nem diagnózis, nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat.

A fogamzásgátlókból, a tisztítószerekből,  a csapvízből, a táplálékokból, sőt bizonyos táplálékkiegészítőkből is bejuthat szervezetünkbe ösztrogén illetve  xenoösztrogén. Ennek hatására felborul a hormonegyensúly, ösztrogén-dominanciás állapot alakulhat ki, mely az ösztrogén progeszteronhoz képesti többletét jelenti. Ösztrogén-dominancia esetén – a szükséges progeszteronmennyiség hiányában – az ellensúlyozatlan ösztrogén különböző nem kívánatos tüneteket és betegségeket okoz. Az ellensúlyozatlan ösztrogén képes burjánzásra késztetni a női szövetek sejtjeit (proliferácio), felborítani a ciklus rendszerességét, peteérés nélküli ciklusokat okozni, blokkolni más hormonok termelődését, blokkolni a programozott sejthalált,  vérrögöket képezni a vérünkben és így tovább…Minél több ideig van ellensúlyozatlanul, annál súlyosabb tüneteket idézhet elő. Hormonegyensúly tanácsadónk segít kideríteni az okokat, műszeres mérés segítségével megtalálni a megfelelő természetes készítményt és személyre szabott javaslatokkal segíti a szervezet helyreállítását. Állapotfelmérésünk tájékoztatást ad a szervezet rendellenességeiről, nem diagnózis, nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat.

A természetes progeszteron ellensúlyozó hatása Mik azok a XENO-ösztrogének?

Műszeres mérés és a személyre szabott terápia díja: 15.000.- Ft Kontroll: 13.000.- Ft

Nem kell elfogadni az ősz hajszálakat! Az őszülés „gyógyítható”. Aggodalomra semmi ok! Megelőzhető és visszafordítható, ha nemcsak külsőleg kezeljük, hanem a belső okokat is számításba vesszük. Cél lehet ezért, hogy minél inkább kiderüljön az őszülés oka, hiszen így megkímélhetjük a fejbőrt és az egész szervezetet a rendszeres hajfestésnél bőrön keresztül bejutó kemikáliák okozta “mérgezéstől”.

A haj festékanyaga a melanin, amely a hajhagymáknál elhelyezkedő melanocitákban termelődik, és apró csatornácskákon keresztül jut be a hajszálba. E hosszú folyamatban több okból is lehet elakadás. Hibaforrás lehet bizonyos ásványi anyagok vagy vitaminok hiánya. Bizonyos esetekben egy speciális enzim, a kataláz enzim fogyatkozik meg. Emellett a folyamatokat vezérlő információk – melyeket mint tudjuk a hormonok szállítanak testszerte – torzulása is lehet a háttérben. Akut vagy krónikus stressz hatására is kialakulhat a festékanyag termelésének elakadása.

Biorezonanciás okfeltárás az őszülés okainak pontos felderítésére, de nem mikrokamerás hajvizsgálat. A mérés eredménye alapján személyre szabott javaslat készül.

A vizsgálat és tanácsadás díja:  13.000.- Ft

Kisebb-nagyobb hólyagképződés, égő, viszkető érzés, a bőr száraz és megvastagszik. Az ujjakon gyakran mély repedések keletkeznek, melyek fájdalmasak és elfertőződhetnek. Kontakt ekcémánál a bőrgyulladást bármilyen a bőrrel érintkező anyag kiválthatja. Leggyakrabban a fémekkel, festékekkel, bizsu ékszerekkel, ragasztókkal, gyantával, kozmetikumokkal való érintkezés válthat ki allergiát. A hajfesték, a sampon valamelyik alkotórésze, a balzsam, a formázótermékek, a hajnövesztő szérumok, a hajpakolások hatóanyagai egyaránt jelenthetnek problémát az arra érzékeny szervezetnél.

Derítsünk fényt a lehetséges okokra! Sokat segíthet  fájdalommentes, gyors és tűszúrás nélküli vizsgálatunk.  Bármely gyanús, otthonában alkalmazott termékek közül – a mérés segítségével – ki tudjuk szűrni  a bajok okozóját. A problémát okozó anyag kiiktatásával a tünetek természetesen javulnak, de ne felejtsünk el egy fontos dolgot! Az ekcéma az egész szervezetet érintő betegség, amit nem csak helyileg kell kezelni.  Egyrészt a szervezet jelzése, másrészt védekezése, önsegítő intézkedése a fennálló probléma megszüntetésére. A manapság nem ritka elsavasodás is különösen nagy problémát jelent, ami túlzott reakcióra készteti immunrendszerünket.

Ha csak a külső tüneteket kezeljük, azzal gátoljuk a szervezet öngyógyító és védekező feladatát, és még betegebbé tesszük a szervezetet. Ezért fontos, hogy mi magunk is segítsük szervezetünket a gyógyulásban. Az okok  felkutatásában és a megfelelő terápia kialakításában nagy segítséget jelent ez az informatív műszeres mérés. Az eredmények alapján célzott és pontosan személyre szabott terápiával támogathatjuk szervezet helyreállító munkáját. Természetes hatóanyagú táplálékkiegészítőkkel, életmódtanácsokkal látjuk el a vizsgálat után vendégeinket.

Biorezonanciás szűrés + komplex frekvenciakezelés díja: 15.000.- Ft

A demodex atka elszaporodása sok panaszt tud okozni: hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, fejbőrviszketés, korpásodás, fejbőrgyulladás, acne, stb. Ez a szőrtüszőben élő apró, nyolclábú atka 0,1-0,4 milliméter hosszú. Teljes életciklusát a fejbőrön élősködve tölti. Napközben a hajtüszőkbe beépülve elszívja a táplálékot, fehérjéket, fontos tápanyagokat. A tápanyaghiánynak köszönhetően a hajszálak először elvékonyodnak, majd kihullanak. Lábaikon  baktériumokat, vírusokat és rickettsiát hordozhatnak, amelyek további fertőzést váltanak ki a bőr felületén. A demodextől származó váladék és elhalt sejtek bőrérzékenységet okozhatnak. A demodex atkák éjjelenként a fejbőrön párkereső útra kelnek, és intenzív mozgásukkal irritálják az idegvégződéseket, ami a fejbőrön viszkető érzést okoz. Emberben a fiatal korcsoportoknak csak kis hányada fertőzött, de az idősek körében – magyarországi tapasztalt – a fertőzöttek aránya meghaladja a 40%-ot. A szőrtüszőatkák testében él a Bacillus oleronius nevű baktérium, egyes vélemények szerint e baktérium jelentős szerepet játszik az arcbőr rosacea néven ismert elváltozásának kialakulásában.

A demodex resistens a kémiai szerekre, ezért más megoldást kell alkalmazni az atkák eltüntetésére. Hajgyógyászatunkban alkalmazott  frekvenciaterápia segítség ezeknél a panaszoknál is. Ha célzott frekvenciákkal kezelünk bizonyos kórokozókat, az alkalmazott rezgéshullámok úgy módosítják a kórokozó sejtjeinek elektrokémiai egyensúlyát, aminek következtében az atka elpusztul.

Műszeres mérésünk – mintavétel és mikroszkópos vizsgálat nélkül – a demodex folliculórum és a demodex brevis jelenlétét pontosan ki tudja mutatni akkor is, ha az atkák épp a tüszők belsejében tartózkodnak.

Milyen panaszokra tudunk megoldást?

Stúdiónk 20 éve foglalkozik a hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, foltos kopaszodás és a fejbőr panaszok – zsírosodás, korpásodás, fejbőrviszketés, pattanások, pikkelysömör – külső és belső okainak feltárásával és komplex kezelésével. Alternatív vizsgálati módszereink képet adnak a szervek eltéréseiről, kórokozókról, parazitákról, gócokról, anyagcserezavarokról, ételérzékenységről, allergiákról, így nem csupán tüneti szinten elemezzük a panaszokat. Hormonegyensúly tanácsadónk segít a “férfias” panaszok és a hölgyek hormonális eredetű panaszainak megoldásában. Ha nem tud személyesen eljönni, megvásárolhatja webáruházunkban az Ön számára legmegfelelőbb termékeket.

Érdekességek

milyen esetekben segíthetnek vizsgálataink

Szeretne időpontot foglalni?

hívja a 06-30-754-5416 -as telefonszámot vagy foglaljon online...

0
KOSÁR
  • No products in the cart.