Kezelések

Egyéni méréssel 12.000.- Ft, panaszra célzott kezelés 8.000.- Ft

Korpásodás esetében a gombák, túlzott zsírosodásnál a baktériumok, kopaszodásnál a demodex atka, foltos hajhullásnál tapasztalataink szerint a paraziták okolhatók. Bármely panasz hátterében – akár emésztőrendszeri, légzőszervi, idegrendszeri vagy hormonális jellegű – állhatnak kórokozók. Célzott frekvenciákkal – Dr. H.Clark tapasztalatai alapján – hatékonyan ki lehet „kezelni” a bűnös kórokozókat. Egyénileg frekvenciascan mérés alapján, kiscsoportos kezelések esetén bizonyos panaszra kialakított célzott frekvenciacsomagokkal dolgozunk. Mindkét esetben kúraszerűen 4-6 kezelés javasolt.

60 perces kezelés 3.000.- Ft

Ez az elektromos árammal működő frekvenciakezelés a tapasztalatok szerint csökkenti a szervezetben található baktériumok, vírusok, gombák, és paraziták  számát, ugyanakkor aktiválja az immunrendszert és segíti a szervezet megtisztítását. A célzott frekvenciákkal finoman “maszírozhatók” a szerveink, aktiválhatók a folyamatok, javítható a sejtek depolarizáltsága. Hatékonyságában gyengébb a rádióhullámú módszernél, azonban gyakrabban és több ideig végezhető a kezelés. Stúdiónkban bármely időpontban kérhető a kezelés, valamint a készülék otthoni alkalmazásra is megvásárolható az egész család egészségének megóvására.

információs finomenergia-kezelés 2.500.- Ft

A panaszok az információs mezőben létrejövő eltérés következtében alakulnak ki. Az orgon sugárzót az emberi energiamező erősítésére ajánlja a gyártó. A készülék segítségével bejuttatott rezgésminták segíthetik a sejtek közti kommunikációt, helyes információkkal látják el a sejteket, a szerveket. Minden panasz – hajproblémák, hormonrendszeri, emésztő és mozgásszervi panaszok – kezelésében jó alapot nyújt ez a módszer.

Bőrfelületen keresztüli kezelés

A Safe Laser egy sokoldalú használatra tervezett lágy-lézer készülék, számos kiegészítővel. Bőrfelületre helyezve általános lézerként használható, sugárszűkítővel orrnyílás bevilágítására is alkalmas, száloptikával a fül és a száj kezelhető hatékonyan, kozmetikai kezelővel pedig speciális krémeket lehet hatékonyan a bőrbe juttatni.